Per un consell escolar obert, participatiu i democràtic!

Com ja sabeu, a la nostra escola no volem un consell escolar on la veu del director o directora passe per damunt de totes les altres veus, i és per eixe motiu que els nostres Consells Escolar s’han convertit en l’anomenada COMISSIÓ COORDINADORA. Aquesta comissió està oberta a tots els membres de la nostra comunitat educativa i per tant tot el món té veu i és lliure de participar-hi sempre que vullga, és més, us animem a participar sempre que pugau!

Només en el cas de que siga necessari fer una votació com a Consell Escolar de tota la vida és on els membres reals del consell seran qui facen les votacions això si, sempre després de haver escoltat totes les veus del nostre centre i de tota la gent que formem part de la comissió coordinadora. Arribar a una votació és sempre l’última de les opcions, sempre intentarem arribar a un consens abans de prendre cap decisió.

Com que totes les veus són escoltades la Comissió Coordinadora és el lloc ideal a on dur les teues inquietuts i les teues propostes de millora per a la nostra escola. És importantíssim escoltar i ser escoltats per tots i totes els que formem la nostra escola.