Què fem!

Ens encanta crear, mostrar, ensenyar i sobretot APRENDRE!

Ací trobareu a tots els artistes que formem la classe dels BenaMakers! Us animem també a seguir de prop el nostre bloc per tal d'enterar-vos de tot el que fem. I si voleu vindre a visitar-nos... fica't en contacte amb nosaltres!
Què fem!

Els Benamakers som l’alumnat de 5é i 6é:

Joan
Joan
Hola! Sóc Joan alumne de 6é.
Tinc 10 anys en decembre faré 11
M’agrada el basquet, el futbol i els esports en general
també m’agrada llegir, ara mateix m’estic llegint El señor de los anillos la comunidad de el anillo.
No m’agraden les pel·licules de por ni de suspens, la meva sèrie preferida es La casa de papel.
Les cançons que menys m’agraden són Despacito, Criminal i si necesitas reggaeton,
les que més m’agraden són Es gratis- Arnau Grisó, Los pro – El Chojin, entre poetas i presos – la raíz i God’s Plan – Drake.
Els meus equips preferits són, el Barça (futbol) i de bàsquet els Lakers.
Els meus jugadors preferits són Piqué, Messi, Coutinho, Salah, Firminio, Mané, Dybalai Asensio.
De bàsquet són Lebron James, Stephen Curry, Deandre Jordan, Larry Bird, Màgic Johnson i Michael Jordan.
El meu grup de música preferit és Atupa i l’estil preferit el Rap.
Alejandro
Alejandro
Hola sóc Alejandro i vaig al cole de Benavites. Vaig a quint de primària. Visc en Benavites, el meu menjar favorit son els espaguetis en nata i en pernil. Tinc por al llocs tancats. De major vull ser futbolista. Tinc una PS4, una tablet, una pspvita, una psp i un mòbil. El meu joc favorit es el fornite i Battle Royale. El que més odie és el pure de verdures, el peix, la paella i les mates. Tinc braquets i tinc un gos que es diu coco.
Aitana
Aitana
Hola, sóc Aitana vaig a sisè de primaria. Tinc una familia molt bonica i dos germanes mes xicotetes. Sóc una xiqueta molt activa, el meu esport preferit es el hockey i el futbol.
De major m’agradaria ser mestra de educació física, perquè el meu pare es.
No m’agrada res la injustícia, el masclisme i el racisme.
El que mes m’agra del mos es viatjar amb la meua família, i com el meu pare es argentí e anat 6 vegades a Argentina, Colòmbia , Paris, Alemania, Ansterdam, Brasil i el caribeny.
El meu somni es anar a Austràlia per que m’agrada molt el cangur.
El meu llibre preferit es “Cuentos de buenas niches para niñas rebeldes 2”.
El que no m’agrada es la guerra.
Nora
Nora
Hola me llamo Nora,soy de quinto de primaria del colegio de Benavitesvivo en el puerto de Sagunto
Mi libro favorito es Momo y me lo leyó mi padre , tocó él violín y me gusta pasar tiempo con mi familia.
Me gusta leer y escribir historias y de mayor quiero ser profesora de plástica.

Quiero vivir en Paris.

Ariadna
Ariadna
Hola soc Ariadna tinc 11 anys i vaig a sisè, visc a Benavites, el que mes m’agrada es la música i toque el clarinet, també m’agraden els animals i tinc una gateta que es diu mia. El que mes repel us me dona son les cucaratjes. El meu menjar preferit son els macarrons, el menjar que menys m’agrada es el bollit. El meu color preferit es el morat. La peli que mes m’agrada el Space Kibs. El llibre que mes m’agrada es el de Isadora Moon. M‘agradaria viatjar a New York. De major vuit ser Mestra de Música o de Ingles, i així soc jo.
Adrián
Adrián
Hola soc Adrian tinc 10 anys i vaig a 5t, tinc un germà que es diu Alejandro i son gemelos, la meva pelicula favorita es megalodon, El meu menjar favorit es espaguetis en nata, i el meu joc favorit es el Pug, de major vuic ser futbolista i Youtuber, vuic anar a Xina, el meu millor amic es Omar, el meu llibre favorit es Gerónimo Stilton i tinc por a els taurons.
Alejandra
Alejandra
Hola sóc Alejandra i tinc en 10 anys, vaig a 5é.
Tinc 2 germanes i jo soc la peque.
Visc en Benavites i m’agrada molt l’esport i faig triatló i m’agradaria fer gimnasia rítmica.
La meva peli preferida es Trolls.
El meu llibre preferit es Palabra de Raton.
M’agrada passar temps en la family i m’agrada molt viatjar.
De major vull ser Oncologa.
Roberto
Roberto
Hola soc Roberto, tinc 10 anys i vaig a cinqué. Tinc un gos que es diu caramelo i te tres anys. Tinc moltes coses que m’agraden com el meu joc favorit Call of Dutty. El meu menjar favorit és la pasta, el meu color favorit és el blau i el meu llibre favorit Geronimo Stilton. També tinc pors com les pelis de terror.
Laia
Laia
Hola, sóc Laia tinc 11 anys y vaig a sisé de primaria. També tinc una Germany de 4 anys i una parqueta viernamita, la meua casa esta en Gilet pero com els meus pares treballen entices més a Benavites en la meua iaia. El que més m’agrada fer és dibuixar I estic aprenent a dibuixar anime, el meu llibre preferit és “Espina Plateada y el sueño de Abadon “ es d’una youtuber que és diu “Reah”, el llibre és d’aventura y fantasía, m’encanta eixe génere. Tinc aracnofobia, significa que no m’agraden les aranyes, de major m’agradaría participar als eSports pero si no arribe a aixo seria artista.
Y fins ací la meua Presentacio
ADEU!!!
Omar
Omar
Hola soc Omar visc a Benavites tinc 10 anys.La meva peliula faborita es Deadpool i Blak Panter.El meu joc favorit es Mario Maker.Tambe magraden molt a els espaguetis,el meu libre faborit es Quatre ratolins es el salvaje oest de Geronimo Stilton  també juge a pelota i magraden a la bous.Magradaria anda a Finlandia o a México i també tinc una tablet i una Nintendo que juge amunto.