Bon dia a tothom! Hui es dia 8 de JUNY!!! Aquesta és l’última setmana de pla de treball. La setmana que ve farem altres coses per acomiadar el curs que esperem que us agrade, però amb aquesta acabem amb el projecte de Somart, el taller de problemes, la lectura per parelles, l’escriptura creativa i molt més. Pensàvem que no anavar a passar tan ràpid, pensàvem que tindríem l’oportunitat de poder tornar a escola i continuar fent classe normal com a nosaltres ens agrada, tots junts, plegats, units treballant per aconeguir els nostres objectius. Però no ha pogut ser. Açò s’acaba i 6 companys i companyes nostres se’n van a l’Institut. Els tornarem a veure? Segur!!! Més els val vindre a veure-nos!!!

Aquesta setmana anem a continuar amb les nostres tasques de costum. Com ja sabeu, el primer que hem de fer es PLANNIFICAR-SE EN SEESAW, si, una altra vegada, de veritat que és importantíssim. Se que molts de vosaltres no ho heu fet mai, no se molt bé per què però de veritat que organitzar-se i saber que has de fer en cada moment és molt útil per a tots al llarg de la nostra vida. Una vegada programats ja us podeu ficar a fer les tasques. Aquesta setmana en teoria tots i totes heu acabat amb la càpsula de La Matèria i els materials. Aprofitarem quan no tingam exposició per avaluar i ensenyar els nostres mapes conceptuals. Si podem també corregirem tots junts les activitats. Sereu capaços de soportar i contestar les horribles i malèfiques preguntes dels vostres mestres??? ;D

Tots els dies continuarem fent “Classe virtual en ZOOM” a les 10:00h. per poder parlar i compartir tot allò que estem fent, com ens sentim, preguntar, aprendre els un dels altres i per fer activitats junts com el taller de problemes i SomArt..

Totes les tasques les heu d’intentar fer al llarg de la setmana, de fet, tindreu fins al diumenge per a penjar-les en MOODLE (aquelles que s’han de penjar). El dimecres continuarem amb “PASEO A ORILLAS DEL MAR” de SOMART en Zoom al igual que el dijous farem el taller de problemes de forma virtual.

PROJECTE PERSONAL:. Aprofitarem DIMARTS i DIVENDRES per a exposar-lo mitjançant ZOOM a la resta de la classe. Com que segurament no donarà temps a tot hem d’intentar ser àgils i fer-ho el millor possible. Cal estar atents a l’exposició dels demés. Demà dilluns, aprofitarem per començar l’avaluació de la càpsula de “La matèria i els materials”.

També podeu acabar les tasques que tingau pendents sense terminar. (Dossiers de llengua i mates) però recordeu que és molt important fer les TASQUES QUE ES DEMANEN AQUESTA SETMANA.

TOTES LES TASQUES S’HAN DE PUJAR AL MOODLE!!!! ÀNIMS, FORÇA I A PER TOTES!

Per cert, una cosa molt important i que no se si sabeu i que m’agradaria molt que no oblidareu… Us tirem molt i molt a faltar! Tenim unes ganes de veure-vos en directe encara que siga des de la distància que no vos ho podeu ni imaginar!!! .

 

PLANIFICA’T A SEESAW!!!

Com ja sabeu, el primer que hem de fer es PLANNIFICAR-SE EN SEESAW, si, una altra vegada, de veritat que és importantíssim encara que penseu que totes les setmanes són iguals penseu que ara que podem eixir i anar fent més coses no anem a tindre el mateix temps de sempre. Cal organitzar-se bé per poder aprofitar el temps al màxim I no agobiar-se. Una vegada programat ja us podeu ficar a fer les tasques.

El meu o nostre projecte personal

Xics i xiques, ja ho hem dit, només ens queden un parell o tres de dies per fer les exposicions que falten. L’escola està a punt d’acabar-se i hem d’anar a tope. Per favor, anem a intentar ser ràpids i estar molt atents a les exposicions dels companys i companyes. Tenen molt que ensenyar-nos i tots tenim molt que aprendre.

LA LECTURA PER PARELLES.

Ja sabeu que la lectura és quasi d’allò més important en la nostra vida. En qualsevol aspecte, la lectura ens ajuda a entendre el món que ens envolta, a aprendre, a investigar, a entendre el que fem i on estem… a la fi, la lectura és una ferramenta que ens ajudarà al llarg de la nostra vida. La lectura ens farà viatjar a mons fantàstics que no existeixen i sobretot, la lectura, ens farà somiar un món millor!

Recordeu que per a fer la lectura us heu de ficar per parelles. Encara que no pugau fer-la per Zoom, es convenient que seguiu tots els passos necessaris per a fer-la en condicions. Podeu fer-la amb un familiar no és necessari fer-la per internet. Recordeu que en acabar heu d’entregar la tasca!

LECTURA PER PARELLES (8-12 JUNY)

ESCRIPTURA CREATIVA

L’escriptura creativa d’aquesta setmana no és tant complicada com la de la setmana passada, però és veritat que si vos la voleu currar podeu dedicar-li moltes hores i fer una cosa ben xula. Es tracta d’escriure la biografia d’una persona que admires de la teua família. Si vols pots fer-la de més gent però com a mínim d’una. Teniu una sèrie d’activitats prèvies i una lectura que us ajudarà a entendre com funcionen i com es fan les biografies. Estem convençuts que podeu fer un treball magnífic del que la persona a la que li feu la biografia es puga sentir ben orgullosa.

ESCRIPTURA CREATIVA 4t, 5é i 6é (8-12 JUNY)

Projecte “SomART”

En aquesta ocasió anem a flipar amb un obra d’un gran pintor valencià. Es diu “PASEO A ORILLAS DEL MAR”. Un obra meravellosa de la que podeu gaudir més facilment que de la resta.

SomART PASEO A ORILLAS DEL MAR”

EL TALLER DE PROBLEMES (8)

El taller de problemes ja sabeu que el fem tots els dijous. Aquest cas serà el dijous 30 d’Abril a les 10:00. Ens juntarem tots per zoom, i farem 3 o 4 grups per a intentar resoldre el màxim nombre de problemes. Com a mínim haurem de fer 2 i com a màxim els 4 que hi ha. Una vegada tinga acabat tots els problemes els he d’entregar en la tasca de Taller de problemes.

EL JEROGÍFIC MATEMÀTIC 5!

Aquesta vegada és més senzill del que sembla. Això si, les instruccions igual són una miqueta difícils. Es tracta d’un joc inventat per una xiqueta d’una escola galega. Ella es diu NOA i s’ha inventat un joc que es diu LETRAMATICAS. Gràcies a aquest joc podem descobrir quin número s’amaga darrere de cada paraula. Al principi igual costa però després és superdivertit! Aneu en compte, EN CASTELLÀ!! Ho dic perquè és important que ho tingueu en compte!!!

JEROGLÍFICOS MATEMÁTICOS 5

El juego de las letramáticas

Continua amb EDUTEN PLAYGROUND i amb 99MATH!

 Com ja sabeu les matemàtiques són molt importants. La pàgina de playgound.eduten.com ens ajuda a millorar i aprendre millor les matemàtiques mitjançant el joc. És super important que tots els dies li intentem dedicar uns 10 o 20 minuts per tal de poder avançar per les llisons proposades. Com que no és fàcil és millor anar en l’ordre proposat encara que ens semble fàcil. Recorda que a cada lloc pots triar el nivell de dificultat. Els enllaços de 99math recorda que els trobaràs a SEESAW, allí hauràs de penjar la captura de pantalla de cadascun d’ells quan els acabes! Recorda que hem de fer 1 al dia!

I… per acabar! Aquesta setmana farem l’avaluació conjunta de la nostra càpsula “La matèria i els materials”. Tothom haurem de mostrar el nostre mapa conceptual i les nostres activitats. Si ens dona temps començarem a corregir-les tots junts. Començarem hui mateix dilluns 8 de Juny. Però prepareu-vos, perquè els vostres horribles mestres vos van a unflar a preguntes… Sereu capaços de contestar-les totes? ;D

 

A més a més, podeu continuar fent tots els dossiers que us queden per fer. Recordeu que els podeu anar entregant al Moodle i nosaltres us ho anirem corregint a poc a poc. Molt ànims i una gran abraçada!!!