Bon dia a tothom! Hui es dia 1 de JUNY!!! Sembla mentida xics i xiques, però el curs ja s’està acabant!! Queden tan sols tres setmanes de classe, no arriba! Estem en la recta final, només dos setmanes més de treball i ja vacances!!! Estem segurs que teniu moltíssimes ganes d’acabar amb tot açò i poder gaudir com cal d’unes bones vacances en família de qualitat. Heu treballat molt i vos ho mereixeu. Ja no queda res, hem de fer un últim esforç per acabar este dos setmanes de la millor forma possible, ficant totes les nostres ganes en fer un gran treball i compartir-lo amb els nostres companys i companyes.

Aquesta setmana anem a continuar amb les nostres tasques de costum. Com ja sabeu, el primer que hem de fer es PLANNIFICAR-SE EN SEESAW, si, una altra vegada, de veritat que és importantíssim encara que penseu que totes les setmanes són iguals penseu que ara que podem eixir i anar fent més coses no anem a tindre el mateix temps de sempre. Cal organitzar-se bé per poder aprofitar el temps al màxim I no agobiar-se. Una vegada programat ja us podeu ficar a fer les tasques. Aquesta setmana és la segona setmana de treball amb la càpsula de La Matèria i els materials. Recordeu que heu d’anar omplint el vostre mapa conceptual que deureu defendre la setmana següent i haureu de soportar les terribles i horribles preguntes dels vostres mestres ;D

Tots els dies continuarem fent “Classe virtual en ZOOM” a les 10:00h. per poder parlar i compartir tot allò que estem fent, com ens sentim, preguntar, aprendre els un dels altres i per fer activitats junts com el taller de problemes i SomArt..

Totes les tasques les heu d’intentar fer al llarg de la setmana, de fet, tindreu fins al diumenge per a penjar-les en MOODLE (aquelles que s’han de penjar). El dimecres continuarem amb EL CRIT de SOMART en Zoom al igual que el dijous farem el taller de problemes de forma virtual.

PROJECTE PERSONAL: Molts de vosaltres ja el teniu acabat a falta de presentar-lo. Aprofitarem DIMARTS i DIVENDRES per a exposar-lo mitjançant ZOOM a la resta de la classe. Com que segurament no donarà temps a tot aprofitarem les setmanes que ens queden de col·le per fer totes les exposicions. El que haja acabat el seu projecte i vulga iniciar un altre té tota la llibertat per iniciar un altre. Aquesta vegada, si vol, el tema li’l triaran els mestres 🙂

També podeu acabar les tasques que tingau pendents sense terminar. (Dossiers de llengua i mates) però recordeu que és molt important fer les TASQUES QUE ES DEMANEN AQUESTA SETMANA.

TOTES LES TASQUES S’HAN DE PUJAR AL MOODLE!!!! ÀNIMS, FORÇA I A PER TOTES!

Per cert, una cosa molt important i que no se si sabeu i que m’agradaria molt que no oblidareu… Us tirem molt i molt a faltar! Tenim unes ganes de veure-vos en directe encara que siga des de la distància que no vos ho podeu ni imaginar!!! .

 

PLANIFICA’T A SEESAW!!!

Com ja sabeu, el primer que hem de fer es PLANNIFICAR-SE EN SEESAW, si, una altra vegada, de veritat que és importantíssim encara que penseu que totes les setmanes són iguals penseu que ara que podem eixir i anar fent més coses no anem a tindre el mateix temps de sempre. Cal organitzar-se bé per poder aprofitar el temps al màxim I no agobiar-se. Una vegada programat ja us podeu ficar a fer les tasques.

El meu o nostre projecte personal
Vos enrecordeu del gran treball que ens va exposar Alejandra, Floren, Jorge i Alberto, Julen i Xavi, Alejandro, Lúa…? Doncs aquesta setmana us toca la resta! Així que ja sabeu! Volem flipar i aprendre amb els vostres projectes personals! Com? Ho farem en ZOOM el dimarts i el divendres. Com que no donarà temps a tots ho farem durant vàries setmanes. Aquells que ja ho tingau fet i preparat podeu acceptar el repte de que el següent projecte el tema siga triat pels mestres. Us animeu? Qui s’atreveix? Recordeu que cal estar atents, podeu prendre apunts i anar ficant les vostres preguntes al xat. Aquestes es contestaran al final.

LA LECTURA PER PARELLES.

Ja sabeu que la lectura és quasi d’allò més important en la nostra vida. En qualsevol aspecte, la lectura ens ajuda a entendre el món que ens envolta, a aprendre, a investigar, a entendre el que fem i on estem… a la fi, la lectura és una ferramenta que ens ajudarà al llarg de la nostra vida. La lectura ens farà viatjar a mons fantàstics que no existeixen i sobretot, la lectura, ens farà somiar un món millor!

Recordeu que per a fer la lectura us heu de ficar per parelles. Encara que no pugau fer-la per Zoom, es convenient que seguiu tots els passos necessaris per a fer-la en condicions. Podeu fer-la amb un familiar no és necessari fer-la per internet. Recordeu que en acabar heu d’entregar la tasca!

LECTURA PER PARELLES 4t (1-5 JUNY)

LECTURA PER PARELLES 5é i 6é (1-5 JUNY)

ESCRIPTURA CREATIVA

L’escriptura creativa d’aquesta setmana no és senzilla. T’imagines tindre l’oportunitat d’entrevistar a un personatge tan important per a la història com Nelson Mandela? Doncs vos ho heu d’imaginar i fer-li una entrevista ESPECTACULAR!

ESCRIPTURA CREATIVA (1-5 DE MAIG) ENTREVISTEM A NELSON MANDELA

Projecte “SomART”

En aquesta ocasió anem a flipar amb un obra que molts de vosaltres ja conegueu. EL CRIT de Munch. Un obra meravellosa a la par que tenebrosa, que tothom hauriem de tindre la sort i privilegi de poder gaudir en directe.

SomART 1-5 juny EL CRIT

EL TALLER DE PROBLEMES (7)
El taller de problemes ja sabeu que el fem tots els dijous. Aquest cas serà el dijous 30 d’Abril a les 10:00. Ens juntarem tots per zoom, i farem 3 o 4 grups per a intentar resoldre el màxim nombre de problemes. Com a mínim haurem de fer 2 i com a màxim els 4 que hi ha. Una vegada tinga acabat tots els problemes els he d’entregar en la tasca de Taller de problemes.
EL JEROGÍFIC MATEMÀTIC 4!

Aquesta vegada és més senzill del que sembla. Es tracta de mirar i observar atentament! Ho aconseguireu??? Estem convençuts de que si!

JEROGLÍFICOS MATEMÁTICOS 4

Continua amb EDUTEN PLAYGROUND i amb 99MATH!

 Com ja sabeu les matemàtiques són molt importants. La pàgina de playgound.eduten.com ens ajuda a millorar i aprendre millor les matemàtiques mitjançant el joc. És super important que tots els dies li intentem dedicar uns 10 o 20 minuts per tal de poder avançar per les llisons proposades. Com que no és fàcil és millor anar en l’ordre proposat encara que ens semble fàcil. Recorda que a cada lloc pots triar el nivell de dificultat. Els enllaços de 99math recorda que els trobaràs a SEESAW, allí hauràs de penjar la captura de pantalla de cadascun d’ells quan els acabes! Recorda que hem de fer 1 al dia!
 

I… per acabar! Aquesta vegada continuem amb l’última setmana per a fer la tasca de l’última càpsula del curs. “La matèria i els materials”.

Recorda que és important tindre ben omplert el vostre mapa conceptual ja que com hem dit abans a la setmana que veue vos haureu d’enfrontar als vostres maleits mestres que us sometran a tota una sèrie de preguntes a qual d’elles més difícils ;D

CÀPSULA · LA MATÈRIA I ELS MATERIALS

Recordeu que per a fer aquesta tasca teniem 2 setmanes!! Només ens queda UNA! Cal acabar-lo esta setmana!!!!

A més a més, podeu continuar fent tots els dossiers que us queden per fer. Recordeu que els podeu anar entregant al Moodle i nosaltres us ho anirem corregint a poc a poc. Molt ànims i una gran abraçada!!!