Sabeu una cosa?

Passem a FASE 1!!!! 

Ara si que si, podrem tornar a tindre contacte amb el nostres familiars i amics, això si, amb distpancia de seguretat i respectant les normes d’higiene i distanciament. Ha sigut molt dur estos 60 dies però hem aconseguit salvar moltes vides. No ho podem oblidar, que gràcies a tots i totes vosaltres, al vostre esforç, hui hi ha més gent viva .

Aquesta setmana és pràcticament igual que l’anterior. Canvien només les tasques a fer.

Tots els dies continuarem fent “Classe virtual en ZOOM” a les 10:00h. per poder parlar i compartir tot allò que estem fent, com ens sentim, preguntar, aprendre els un dels altres i per fer activitats junts com el taller de problemes i SomArt..

Totes les tasques les heu d’intentar fer al llarg de la setmana, de fet, tindreu fins al diumenge per a penjar-les en MOODLE (aquelles que s’han de penjar).

Per cert, una cosa molt important i que no se si sabeu i que m’agradaria molt que no oblidareu… Us tirem molt i molt a faltar! Tenim unes ganes de veure-vos en directe encara que siga des de la distància que no vos ho podeu ni imaginar!!! .

PLANIFICA’T A SEESAW!!!

No ho fica, però recorda que és importantíssim per poder treballar bé! Recorda que ho has de ficar a SEESAW!

El meu o nostre projecte personal
Vos enrecordeu del gran treball que ens va exposar Alejandra? Doncs aquesta setmana us toca la resta! Així que ja sabeu! Volem flipar i aprendre amb els vostres projectes personals! Com? Ho farem en ZOOM el dimarts i el divendres. Com que no donarà temps a tots ho farem durant vàries setmanes. Aquells que ja ho tingau fet i preparat podeu acceptar el repte de que el següent projecte el tema siga triat pels mestres. Us animeu? Qui s’atreveix? Recordeu que cal estar atents, podeu prendre apunts i anar ficant les vostres preguntes al xat. Aquestes es contestaran al final.

LA LECTURA PER PARELLES.

Ja sabeu que la lectura és quasi d’allò més important en la nostra vida. En qualsevol aspecte, la lectura ens ajuda a entendre el món que ens envolta, a aprendre, a investigar, a entendre el que fem i on estem… a la fi, la lectura és una ferramenta que ens ajudarà al llarg de la nostra vida. La lectura ens farà viatjar a mons fantàstics que no existeixen i sobretot, la lectura, ens farà somiar un món millor!

Recordeu que per a fer la lectura us heu de ficar per parelles. Encara que no pugau fer-la per Zoom, es convenient que seguiu tots els passos necessaris per a fer-la en condicions. Podeu fer-la amb un familiar no és necessari fer-la per internet. Recordeu que en acabar heu d’entregar la tasca!

LECTURA PER PARELLES 4t (18-23 MAIG)

LECTURA PER PARELLES 5é i 6é (18-23 MAIG)

ESCRIPTURA CREATIVA

L’escriptura creativa d’aquesta setmana és més senzilla del que sembla, perquè duem ja setmanes fent descripcions i en aquesta ocasió es tracta de fotografiar un espai que t’agrade molt en un dels teus passeigs diaris i descriure-lo AMB ELS 5 SENTITS. Heu de ser molt però molt detallistes i pensar molt bé en tot el que vos arriba pels cinc sentits. No és una tasca senzilla. Penseu-lo bé, anal·litzeu bé el que sentiu i com vos sentiu per poder descriure a la perfecció l’espai que esteu observant.

Teniu tota la informació del que heu de fer ací: ESCRIPTURA CREATIVA 4t, 5é i 6é (18-23 MAIG)
 
Projecte “SomART”

En aquesta ocasió anem a gaudir i flipar del gran Vincent Van Gogh, amb la seua obra “LA NIT ESTELADA”. Un obra meravellosa que tothom hauriem de tindre la sort i privilegi de poder gaudir en directe.

SomART 18-25 maig

EL TALLER DE PROBLEMES
El taller de problemes ja sabeu que el fem tots els dijous. Aquest cas serà el dijous 30 d’Abril a les 10:00. Ens juntarem tots per zoom, i farem 3 o 4 grups per a intentar resoldre el màxim nombre de problemes. Com a mínim haurem de fer 2 i com a màxim els 4 que hi ha. Una vegada tinga acabat tots els problemes els he d’entregar en la tasca de Taller de problemes.
EL JEROGÍFIC MATEMÀTIC 2!

Encara que no està en la imatge perquè se m’ha oblidat ficar-lo vos animem a veure qui es capaç d’averiguar quants animals de cada hi ha en la granja! És fàcil però heu d’anar provant i comprovant a veure si la vostra resposta és la correcta. Ho aconseguireu??? Segur que si!

JEROGLÍFICOS MATEMÁTICOS 2

Continua amb EDUTEN PLAYGROUND i amb 99MATH!
 Com ja sabeu les matemàtiques són molt importants. La pàgina de playgound.eduten.com ens ajuda a millorar i aprendre millor les matemàtiques mitjançant el joc. És super important que tots els dies li intentem dedicar uns 10 o 20 minuts per tal de poder avançar per les llisons proposades. Com que no és fàcil és millor anar en l’ordre proposat encara que ens semble fàcil. Recorda que a cada lloc pots triar el nivell de dificultat. Els enllaços de 99math recorda que els trobaràs a SEESAW, allí hauràs de penjar la captura de pantalla de cadascun d’ells quan els acabes! Recorda que hem de fer 1 al dia!
 
I… per acabar! Continuem convertint-nos en INVESTIGADORS! Aquesta vegada fent EL NOSTRE PROPI HERBARI!
La tasca de xicotets investigadors d’aquesta setmana és molt divertida a la vegada que podeu fer coses molt xules i que us podeu guardar per a regalar o bé per a quan sigau majors. Es tracta de fer un herbari sobre les plantes del vostre entorn. En aquesta tasca haureu d’investigar, documentar-se, llegir, observar i generar un producte físic, en paper, que després podeu reconvertir a digital en el que haureu de mostrar als demés totes les plantes que hi ha al vostre entorn, com es diuen i quines són les sesues característiques. HAUREU DE PASSEJAR!!!! HAUREU DE FOTOGRAFIAR!!! HAUREU D’INVESTIGAR!!!! RETALLAR, ENGANXAR, DIBUIXAR, PINTAR i crear un HERBARI QUE PASSE A LA POSTERITAT!

Per a més informació: SOM XICOTETS INVESTIGADORS 18-25 maigA més a més, podeu continuar fent tots els dossiers que us queden per fer. Recordeu que els podeu anar entregant al Moodle i nosaltres us ho anirem corregint a poc a poc. Molt ànims i una gran abraçada!!!