Sabeu una cosa? Us tirem molt i molt a faltar! Són ja massa les setmanes que duem sense veure-nos però menys mal que almenys ho podem fer de forma telemàtica. Som molt conscients de que no és el mateix, que la majoria de vosaltres té moltes ganes de que tot açò s’acabe i de segur que molt prompte ho aconseguirem. Cal que tinguem paciència i continuem lluitant i fent les coses igual de bé que ho esteu fent. Sou un exemple a seguir per molts adults!

Tenim moltíssimes ganes de veure-vos, d’ajudar-vos, d’escoltar-vos, de parlar amb vosaltres, de poder pegar-vos una abraçada, però una setmana més, va a ser impossible. Aquesta setmana tenim alguna novetat que esperem que us agrade. Ens pensem que podem aprendre moltes coses noves i que de segur que us agradaran.

PLANIFICA’T A SEESAW!!!

No ho fica, però recorda que és importantíssim per poder treballar bé! Recorda que ho has de ficar a SEESAW!

El meu o nostre projecte personal

Com ja sabeu, hem tingut dos setmanes per a poder fer-ho. Ara del que es tracta de d’exposar-lo a la resta de la classe. Com? Ho farem en ZOOM el dimarts i el divendres. Com que no donarà temps a tots ho farem durant vàries setmanes. Aquells que ja ho tingau fet i preparat podeu acceptar el repte de que el següent projecte el tema siga triat pels mestres. Us animeu? Qui s’atreveix? La resta de gent podeu fer preguntes als projectes presentes. Recordeu que cal estar atents, podeu prendre apunts i anar ficant les vostres preguntes al xat. Aquestes es contestaran al final.

LA LECTURA PER PARELLES.

Ja sabeu que la lectura és quasi d’allò més important en la nostra vida. En qualsevol aspecte, la lectura ens ajuda a entendre el món que ens envolta, a aprendre, a investigar, a entendre el que fem i on estem… a la fi, la lectura és una ferramenta que ens ajudarà al llarg de la nostra vida. La lectura ens farà viatjar a mons fantàstics que no existeixen i sobretot, la lectura, ens farà somiar un món millor!

Recordeu que per a fer la lectura us heu de ficar per parelles. Encara que no pugau fer-la per Zoom, es convenient que seguiu tots els passos necessaris per a fer-la en condicions. Podeu fer-la amb un familiar no és necessari fer-la per internet. Recordeu que en acabar heu d’entregar la tasca!

LECTURA PER PARELLES 4t (11-15 MAIG)

LECTURA PER PARELLES 5é i 6é (11-15 MAIG)

ESCRIPTURA CREATIVA

L’escriptura creativa d’aquesta setmana pensem que pot ser molt interessant! Us convidem a redactar i contar a la resta quin és el vostre somni. Pot ser la narració d’un somni que heu somniat de veritat o bé un somni que us agradaria poder fer realitat, es a dir, allò que desitgeu amb tota la vostra ànima i que us agradaria veure-lo fet realitat.

Els somnis són una sèrie d’imatges i pensaments que es tenen mentre dormim. De vegades també diem que podem SOMNIAR desperts. Això ho fem quan tractem de descriure un relat amb els nostres desitjos.

Per a escriure el TEU SOMNI, cal tenir en compte que:

• Tu has de ser el protagonista.

• El relat ha de constar de tres parts: inici, nuc (o complicació de la història) i desenllaç (o final).

  • S’han de barrejar elements reals amb uns altres de fantàstics o impossibles.

Recordeu que és molt important comptar el màxim nombre de detalls del somni per poder-lo visualitzar.

Teniu tota la informació del que heu de fer ací: ESCRIPTURA CREATIVA 4t, 5é i 6é (11-15 MAIG)
TASCA “SomART”

En aquesta ocasió en lloc de continuar amb la tasca de NELET MAPS farem una cosa una miqueta diferent. És tracta d’un projecte que intentarem duur fins a final de curs que es diu SomART. No us anem a desvelar més secrets, el DIMECRES tots junts ens reunirem per ZOOM a les 10:00 i ho DESCOBRIREM!

EL TALLER DE PROBLEMES
El taller de problemes ja sabeu que el fem tots els dijous. Aquest cas serà el dijous 30 d’Abril a les 10:00. Ens juntarem tots per zoom, i farem 3 o 4 grups per a intentar resoldre el màxim nombre de problemes. Com a mínim haurem de fer 2 i com a màxim els 4 que hi ha. Una vegada tinga acabat tots els problemes els he d’entregar en la tasca de Taller de problemes.
Continua amb EDUTEN PLAYGROUND i amb 99MATH!
 Com ja sabeu les matemàtiques són molt importants. La pàgina de playgound.eduten.com ens ajuda a millorar i aprendre millor les matemàtiques mitjançant el joc. És super important que tots els dies li intentem dedicar uns 10 o 20 minuts per tal de poder avançar per les llisons proposades. Com que no és fàcil és millor anar en l’ordre proposat encara que ens semble fàcil. Recorda que a cada lloc pots triar el nivell de dificultat. Els enllaços de 99math recorda que els trobaràs a SEESAW, allí hauràs de penjar la captura de pantalla de cadascun d’ells quan els acabes! Recorda que hem de fer 1 al dia!
 
I… per acabar! Continuem convertint-nos en INVESTIGADORS! Aquesta vegada amb ANIMALS EN PERILL D’EXTINCIÓ!
El repte consisteix en observar i documentar-se sobre GRANS ANIMALS EN PERILL D’EXTINCIÓ. Són realment difícils de trobar al nostre entorn i segurament molts de nosaltres mai els podrem veure. A més a més, si no tenim cura d’ells molt aviat desapareixeran. Hauràs d’intentar averiguar quins són els motius per a que estes espècies acaben desaparaguent. També pots informar-te d’on viuen, com es relacionen, com s’alimenten i quins problemes tenen en l’actualitat. Som culpables? Podem fer alguna cosa per ajudar-los? Què proposes?Per a més informació: SOM XICOTETS INVESTIGADORS. ANIMALS EN PERILL D’EXTINCIÓ

A més a més, podeu continuar fent tots els dossiers que us queden per fer. Recordeu que els podeu anar entregant al Moodle i nosaltres us ho anirem corregint a poc a poc. Molt ànims i una gran abraçada!!!