Hola a tots i totes!!!

Esperem que les “vacances” hagen anat molt be!!! Era moment de descansar, tractar de desconnectar en la mesura de les vostres possibilitats i d’agafar forces. Demà encetem un nou trimestre, molt diferent als demés que hem viscut junts. Segurament ens tocarà continuar confinats a casa sense saber molt bé si ens podrem tornar a veure a l’escola. Sabeu una cosa?? Quan tornem tindrem banys nous!!!! Aneu a flipar quan torneu al col·le!!!

Què anem a fer aquesta setmana?

Aquesta setmana que comencem té un dia menys. Del que es tracta es que comprovem si realment podem aconseguir fer totes aquestes tasques sense cap problema, entregar-les com toca en el classroom, participar activament en les videoconferències en Zoom i que pugam entre tots i totes solventar tots els possibles problemes.

EXPLICACIÓ DE LES TASQUES D’AQUESTA SETMANA

  • PROGRAMAR-SE EN SEESAW (Açò no fa falta que ho expliquem)
  • LECTURA PER PARELLES: Com ja sabeu heu de buscar un company o companya i fer la lectura mitjançant l’app de Zoom. Les preguntes les heu de contestar a la llibreta i pujar les fotos a Classroom una vegada feta evidentment.
  • ESCRIPTURA CREATIVA “EL CONTE”: Aquesta escriptura creativa la podeu i heu de fer tots i totes. Es tracta de llegir el text, contestar les preguntes a la llibreta i escriure el vostre propi conte. Quan ho tingau fet ho fotografieu tot i ho pujeu al classroom. També ho heu de pujar a Seesaw i gravar la vostra veu damunt.
  • CALCUL MENTAL 99MATH: Són jocs de càlcul mental al estil de Kahoot i Quizizz. Cada dia us ficarem uno diferent. Heu de fer-los tots. Encara que us semblen fàcils heu d’agafar velocitat. D’ací poquet competirem amb altres classes de tot el món!!!! Els enllaços els trobareu a Seesaw, per a marcar l’activitat com a completada, una vegada que l’acabeu, feu una captura de pantalla i la fiqueu en Seesaw.
  • EDUTEN PLAYGROUND: Plataforma online per a treballar les matemàtiques. Cadascú de vosaltres esteu apuntats al vostre curs amb el vostre usuari i contrasenya corresponent. Aquests usuaris i contrasenyes els teniu al classroom. Com a mínim cada dia li heu de dedicar 10 minuts i anar avançant per tots els temes. Us recomanem que aneu en ordre. Si hi ha algú que penseu que es molt difícil ens ho dieu i vos explicarem com es fa ok?) Recordeu per entrar: playground.eduten.com
  • TALLER DE PROBLEMES: El taller el farem tots junts en ZOOM el dijous, per tant és vital que estigau preparats tots a les 10:00 i connectats! ok?
  • PROJECTE PERSONAL (O GRUPAL): Ho explicarem en el ZOOM quan ens reunim però basicament es tracta d’iniciar un projecte personal partint dels nostres interessos, d’allò que ens agradaria aprendre i estudiar, investigar, aprendre i després compartir amb els demés tot allò que hem aprés a l’estil de les caixes d’aprenentatge.

ÀNIMS QUE JUNTS HO ACONSEGUIREM!!! FORÇA!!!