No vaig a començar com tots, em diuen Nora tinc no sé quants anys…no, però ací així em diuen. La veritat no considere a la meua família estranya, tinc al meu pare Javi, a la meua mare Estela i a la meua germana Vega de 7 anys que de vegades és un poc pesada, sempre està ballant. Jo sóc baixeta per als de la meua classe, perquè ells són molt alts, però jo sóc normal, faig 1,45 d’alçada i pese 37 quilos. Sóc castanya i tinc el monyo ondulat, els meus ulls són blaus i amb unes pestanyes curtes. Les meues cames són curtes i els meus braços també són curts. El meu caràcter és ben fort, m’enfade molt i plore de seguida, encara que alguns que conec molt més, i totes les persones (sobretot les àvies) diuen que sóc com ma mare, igualeta.

Em vaig mudar amb deu anys a València aquest 25 de setembre vaig a complir 12, però per a això falta molt., vaig nàixer en 2008 i pel qual tinc onze anys ara mateixa.

Tinc molts amics perquè he estat en dos col·legis. El primer va ser en Granada, una ciutat que vos recomane molt, en un col·legi anomenat Alqueria i en València l’actual col·legi es diu C.R.A Benavites Quart de les Valls.

Les meues aficions són l’art i, la pintura. Jo mateixa faig quadres i el meu pintor preferit és Van Gogh però això són molts detalls. La música també m’agrada, vaig a dues orquestres i toque el violí. El meu músic preferit és Ludwig van Beethoven. I escriure, també m’agrada molt.