Bon dia xics i xiques! Comencem una nova setmana de treball a casa. Espere que estigau tots be i amb molts ànims que hui és el més important. Ja sabeu com d’important és en esta situació que estiguem tranquils però a la vegada contents i animats i que sigam capaços de transmetre eixe somriure a tota la gent que tant ens vol i que està al nostre costat. Com sempre diem, aquest planing de tasques és orientatiu i cadascú de vosaltres, segons les vostres possibilitats us heu d’organitzar la setmana. Si ho mireu bé, tots podriem ser capaços d’aconseguir-ho i per eixe motiu us fem la proposta de que us “cronometreu” cadascuna de les tasques, així Miguel Àngel i jo sabrem si són massa difícils o complicades per a poder fer-les al llarg de la setmana.

  1. Organitzar-se i planificar-se (Seesaw) (Aprox 30 min)
  2. Dossier Link de les mates (30 min per fulla)
  3. Escriptura Creativa “El reportatge” (Entre 2 i 3 hores si volem fer-ho bé) Ja sabeu, fer-se un guió, buscar informació, començar a redactar, revisar les faltes, tornar a re-escriure el que hem fet, maquetar i gravar la veu.
  4. Lectura per parelles (Aprox 1 hora)
  5. Càpsula “Els paisatges d’Espanya” (Aprox 3 hores i l’haureu acabat)
  6. Benaviters pel món
  7. Journi (Cada dia són 10 min)
  8. Llegir (30 min cada dia estaria molt be) i si t’acabes el llibre fer un Booktuber (Aprox 10 min)
  9. Dossier Matemàgicas (Cada fulla poden ser entre 30 i 40 minuts)
  10. Deixa’ns bocabadats amb SCRATCH JUNIOR és una proposta que us fem per a que investigueu, jugueu i intenteu fer alguna cosa xula amb l’aplicació. La idea és que ens deixeu BOCABADATS!

Com veureu aquesta setmana no hi ha quizizz ni número mínim de pàgines que hem d’intentar fer. Cadascú ha d’intentar fer les coses el millor possible segons les seues possibilitats. Heu d’intentar sempre estar concentrats, aprofitar el temps i tractar de que quan comencem una tasca no deixar-la a mitges. De fet, hi ha moltíssima gent que encara no heu fet l’escriptura creativa de la setmana passada (QUI SOC JO) i la heu de fer si o si.

Enllaç a la lectura per parelles. La lectura per parelles la podeu llegir des de la tablet i després fer les preguntes a la llibreta de llengua. US animem a que la feu realment en parelles amb l’app de ZOOM. Connecteu-vos i feu-la seguint tots els passos. Si algú no troba parella ja sap que Miguel Àngel i Jaume estan disponibles també per a fer-la.

ENLLAÇ A L’ESCRIPTURA CREATIVA D’AQUESTA SETMANA (Recordeu que quan la tingau feta la heu de ficar en un document de drive dins de la carpeta REPORTATGES en BenaMakers > Curs 19-20 > REPORTATGES)

Una altra cosa molt important, a partir d’aquesta setmana intentarem connectar-nos tots els dies Miguel Àngel i jo per Videoconferència per a que pugau contar-nos com ho dugueu, resoldre dubtes, explicar alguna cosa… per això utilitzarem l’aplicació de ZOOM. Recordeu que quan estem dins d’una videoconferència ens hem de comportar i saber escoltar als demés, si no serà impossible.

LES VIDEOCONFERÈNCIES SERAN TOTS ELS DIES A LES 10:00H DEL MATÍ

Per últim us recordem que ja fa dos setmanes us vam proposar unes tasques extra. Volíem que us gravareu un video en el flipgrid, de com a màxim 1 minut i mig donant ànims a la resta! Podeu ser originals, fer-vos un cartell, el que vulgau. Després amb tots els videos fariem un muntatge! L’havieu de penjar ací: https://flipgrid.com/1d60737f Hi ha molta gent que no ho heu fet… per què? Per què no vos ha donat temps? No costa res, penseu-lo, és 1 minut!!!!

Vinga va, si vos ho proposeu fareu bé les coses, es qüestió de tindre ganes i intentar fer les coses el millor possible. El més important és que aprofiteu el temps. Recordeu, aquesta setmana volem que us cronometreu en cada tasca que feu per a veure el que vos costa a cadascú aconseguir-la.

Ànim i seguim en contacte!