Bon dia xics i xiques! Vos enrecordeu de la impresora 3D que teníem a classe que ens va comprar l’AFA de Benavites l’any passat? Doncs gràcies a ella estem col·laborant amb tota la Comunitat de Makers de Sagunt per poder fer viseres de protecció per a tota la gent de l’hospital de Sagunt. Són viseres de protecció que els ajuden a estar protegits front al maleït Coronavirus.

El model que estem fent nosaltres actualment és el de visera reforçada per a la UCI:

Ja hem entregat la primera tanda de viseres, un total de 32 que ara van a desinfectar i muntar per poder entregar a l’hospital de Sagunt. Ací teniu totes les fotos! Entre tots i totes ja veureu com aconseguir eixir d’aquesta. Molts ànims!

Si coneixeu més gent que tinga impressora 3D i que vulga col·laborar el podeu dir que es fique directament en contacte amb mi i jo l’afegiré al grup! Gràcies!

Ya hemos regresado de entregar esta noche. GRACIAS A TOD@S de parte de la dirección del Hospital de Sagunto
Y de la residencia de ancianos. Os dan las GRACIAS de todo corazón!