Bon dia xics i xiques! Comencem una nova setmana de treball a casa. Tots som conscients que aquesta situació no ens agrada a ningú i que ens encantaria poder estar amb els amics i companys i companyes a l’escola, però pel moment això no va a ser possible. Estic convençut que al final tot anirà bé, ja ho veureu. Les tasques que ací us proposem ja sabeu que són orientatives, que seria més o menys el que fariem en una setmana a classe en una setmana normal, però les setmanes que estem vivint no són normals. Per eixe motiu no volem que us agobieu, volem que sigau sincers i tracteu de fer tot allò que pugau sense agobiar-se i passar-ho mal. Som molt conscients de que ara mateix el que menys necessitem és ficar-nos a treballar però també heu de tindre en compte que tindre el nostre cap ocupat en fer feines diferents fa que deixem de pensar en la situació en la qual ens trobem i els dies passen més ràpid.

Si teniu l’oportunitat de fer coses amb la vostra família, aprofiteu, aprofiteu el temps al màxim amb la vostra família per a compartir activitats i experiències, per abraçar-vos i somriure, per gaudir d’una bona pel·li, un bon llibre o simplement una bona conversa en família. Aprofiteu per dir a la vostra família sempre que pugau quan l’estimeu i quant vos agrada poder estar en ella. Aprofiteu este temps d’estar tancats en casa per parlar de tot allò que us angoixa i no vos deixa sentir-vos bé.

Enllaços als QUIZZIZ d’aquesta setmana:

Enllaç a la lectura per parelles. La lectura per parelles la podeu llegir des de la tablet i després fer les preguntes a la llibreta de llengua. US animem a que la feu realment en parelles amb l’app de ZOOM. Connecteu-vos i feu-la seguint tots els passos. Si algú no troba parella ja sap que Miguel Àngel i Jaume estan disponibles també per a fer-la.

ENLLAÇ A L’ESCRIPTURA CREATIVA D’AQUESTA SETMANA (Recordeu que quan la tingau feta la heu de ficar en un document de drive dins de la carpeta QUI SOC JO en BenaMakers > Curs 19-20 > QUI SOC JO)

Una altra cosa molt important per al nostre aprenentatge i de la qual hauriem de gaudir tots els dies i que no l’hauriem de viure com una tasca és la LECTURA, lectura per plaer d’un llibre que ens agrade i que ens faça vibrar, riure, imaginar i somiar. Llegiu, llegiu molt i veureu com al final aconseguiu gaudir de mons imaginaris brutals que us podran ajudar a eixir de les quatre parets en les que esteu tancats. Cada vegada que acabeu un llibre animeu-vos i conteu-nos el llibre amb un “BookTuber” en Flipgrid.

Recordem que la setmana passada us vam proposar unes tasques extra. Volem que us graveu un video en el flipgrid, de com a màxim 1 minut i mig donant ànims a la resta! Podeu ser originals, fer-vos un cartell, el que vulgau. Després amb tots els videos farem un muntatge! L’heu de penjar ací: https://flipgrid.com/1d60737f

També per als que us avorriu descarregueu-vos l’app sockpuppets+ i feu un video graciós contant com va l’experiencia d’estar tancats en casa per culpa del CORONAVIRUS. Tracteu de ser originals i passeu-lo bé fent el video. L’app podeu descarregar d’ací: https://apps.apple.com/es/app/sock-puppets-complete/id547666894 i el video el penjeu en Flipgrid ací: https://flipgrid.com/e2886178

Ànim i seguim en contacte!