Aquesta setmana a priori es curta, les vacances es mantenen i la veritat, que en aquesta primera setmana tots units haurem d’aprendre a fer front a una nova situació. Per tant, intentarem aprendre entre tots a donar-nos d’alta en les apps recomanades, a ficar-les en marxa, a fer-les funcionar, a estar en contacte els uns amb els altres… És una setmana un poc extranya i diferent, però anem a intentar que tot funcione com toca i que tingam els menys problemes possibles. Ja tenim prou fent el que fem.

Com podeu veure, el primer de tot és PLANIFICAR-SE a SeeSaw. Allí teniu la plantilla per a fer-ho en base a les activitats proposades. La resta d’activitats són orientatives i cadascú li pot dedicar el temps que crega convenient. El que si que també es molt important és el diari personal d’aprenentatge en JOURNI. És de vital importància que tots i totes feu l’esforç d’anar apuntant de forma diària tot el que heu fet, sobretot per després poder avaluar i mirar com ha anat tot. Hem de ser conscients sempre del que fem, quan ho fem i com ho fem per poder trobar els nostres errors i buscar solucions per tal de millorar el nostre treball i el nostre aprenentatge personal.

Enllaços als QUIZZIZ d’aquesta setmana:

Una altra cosa molt important per al nostre aprenentatge i de la qual hauriem de gaudir tots els dies i que no l’hauriem de viure com una tasca és la LECTURA, lectura per plaer d’un llibre que ens agrade i que ens faça vibrar, riure, imaginar i somiar. Llegiu, llegiu molt i veureu com al final aconseguiu gaudir de mons imaginaris brutals que us podran ajudar a eixir de les quatre parets en les que esteu tancats.

També us convidem a fer unes quantes tasques extra com són les següents. Volem que us graveu un video en el flipgrid, de com a màxim 1 minut i mig donant ànims a la resta! Podeu ser originals, fer-vos un cartell, el que vulgau. Després amb tots els videos farem un muntatge! L’heu de penjar ací: https://flipgrid.com/1d60737f

També per als que us avorriu descarregueu-vos l’app sockpuppets+ i feu un video graciós contant com va l’experiencia d’estar tancats en casa per culpa del CORONAVIRUS. Tracteu de ser originals i passeu-lo bé fent el video. L’app podeu descarregar d’ací: https://apps.apple.com/es/app/sock-puppets-complete/id547666894 i el video el penjeu en Flipgrid ací: https://flipgrid.com/e2886178

Ànim i seguim en contacte!