Aquesta setmana després d’una setmana de confinament a casa comencem una nova etapa una mica diferent. Ens toca canviar la nostra mentalitat, concienciar-nos en que açò pot anar per a llarg i que hem de canviar les nostres formes de fer les coses. Aquest bloc tornem a donar-li vida com un espai on poder acudir i visualitzar tot allò que els vostres mestres us proposen per a fer al llarg de la setmana.

Realment no és qüestió de fer moltes coses, és qüestió d’estar junts, animats, presents, recolzant-nos i ajudant-nos en tot el que necessitem. És temps de col·laboració i d’estar units. De segur que al final tot eixirà bé, però hui més que mai hem d’estar a les necessitats de tots i cadascú de nosaltres.

En aquest espai us anirem penjant aquelles tasques que considerem que podeu fer al llarg de tota la setmana i que esperem que pugau fer-ho sense cap problema. També tornarem a penjar tots els tutorials que hem anat penjant fins ara així com el planning setmanal per a que pugau planificar-vos i fer realitat el vostre propi horari. Recordeu que per a qualsevol dubte o problema ens podreu trobat en l’app de ZOOM on podem fer videoconferències o bé parlar directament pel xat.

Tal volta no tingam clar el camí o el final d’aquesta etapa, però si anem de la mà i ens tenim els uns als altres de segur que ho aconseguirem. Ànim que açò ho superem junts! Força!