La setmana passada vam estar treballat el funcionament del PASAPARAULA. Jaume, el nostre mestre ens va ficar un pasaparaula fet per ell. Cadascú de nosaltres teniem una fulla en una plantilla on haviem de ficar les nostres respostes o. bé deixar-la en blanc si no la sabíem. Una vegada passada dos vegades la roda la corregiem pintant de color roig o verd segons si l’haviem encertat o no. Després Jaume ens va explicar com ho havia muntat i vam decidir fer els nostres propis pasaparaules. Ens ajuntarem per equips i diccionari en mà, començarem a elaborar-los.

Encara no els tenim TOTS maquetats però si voleu jugar una estoneta us deixem els dos que ja tenim fets a veure quantes respostes podeu traure correctes 🙂 Per poder passar entre lletra i lletra cal que aneu prement la fletxa de la dreta del vostre teclat. Si tireu darrere tornareu a començar.

Esperem que us agraden, a poc a poc us anirem penjant la resta.