Ahir a la vesprada vam fer per primera vegada TALLERS INTERNIVELL tots junts, infantil i primària. La participació per part de les famílies va ser ESPECTACULAR i gràcies a la seua implicació aconseguirem que tots plegats ho passàrem d’allò més bé i aprenguerem un munt de coses interessants sobre el món del CINEMA.

Vam començar la primera roda de tallers després de vacances i ho hem fet amb una experiència nova, tots junts, des dels més xicotets als més majors. L’experiència podriem dir que va ser molt xula, els més majors estaven molt implicats ajudant als més xicotets, ensenyant-los a la vegada que aprenien d’ells i elles. En moltes ocasions hem d’aprendre que la nostra forma d’estar i actuar és la millor forma d’aprendre.

Vam fer tres tallers molt divertits:

  • Maquillatge
  • Doblatge
  • Càsting

Si ahir no vau tindre l’oportunitat de vindre us animem a que vingau la setmana que ve. Segur que us ho passeu d’allò més bé i damunt aprendreu un munt de coses noves. Ací teniu un xicotet video que ho demostra. Us esperem a la setmana que ve!!

Ací podeu veure totes les fotos: https://photos.app.goo.gl/XpJLdqUa7mXpupaJ8