MONSTERBOX Una xiqueta eixerida, les seues mascotes (uns monstres roïns) i un ancià florista un poc rondinaire són els ingredients d’este colorista curtmetratge que t’ajudarà a parlar amb els teus fills del perdó, de l’amistat, de la gratitud i de ser la nostra millor versió i ens fa reflexionar sobre com els adults despreciem com a favades les coses que importen als xiquets.

Què podem aprendre? A classe ja l’hem vist però ara us animem a tots els que visiteu el nostre bloc a que feu el mateix a casa, amb la vostra família, amics, companys i companyes… a que el mireu tranquil·lament tots junts i reflexioneu al voltant de tot el que podem aprendre.

Al principi sembla una miqueta difícil, a nosaltres ens ha costat un poquet però al final el truc ha sigut veure-lo dues vegades i després tractar de ficar-nos en la pell de cadascun dels personatges per tal d’intentar averiguar com se sentien i que els passava. Intenteu-lo!