CUERDAS ha estat el film que ha obtingut el Premi Goya 2014 en la categoria de Millor curtmetratge d’animació espanyol. La pel·lícula, plena de matisos, narra la història d’amistat entre dos nens molt especials però també és una obra que parla de valors i il·lusions i que és capaç de captivar a l’espectador des del primer fotograma.

La qualificació del nou curtmetratge de Pedro Solís és “per a tots els públics”, amb l’afegit que el Ministeri de Cultura ha recomanat el curt per la seva vocació educativa.

Què podem aprendre? A classe ja l’hem vist però ara us animem a tots els que visiteu el nostre bloc a que feu el mateix a casa, amb la vostra família, amics, companys i companyes… a que el mireu tranquil·lament tots junts i reflexioneu al voltant de tot el que podem aprendre i com és d’important que estiguem atents a les necessitats dels demés. Tots i totes tenim coses maravilloses que podem compartir amb els demés i ajudar a que la gent que ens envolta siga una miqueta més feliç.