El passat 20 de desembre vam fer realitat el Festival de Nadal 2018 que duiem preparant durant setmanes i setmanes. Enguany ha sigut un Musical creat des de zero per tot l’alumnat de Cinqué i Sisé (Els BenaMakers). Tot el guió de l’obra musical així com les cançons les hem composat nosaltres, sempre basant-nos en un obra musical coneguda. Han sigut moltes setmanes d’assatjos complicades, fent decorats i preparant tot el necessari per a fer-ho realitat. Al final, pensem que va eixir super bé i que la gent es va anar molt contenta. A més a més enguany vam tindre la sort de tindre a un auténtic tècnic de so que ens va ajudar en tot el necessari, Ramón mil gràcies!

A continuació podeu veure totes les fotos i videos del festival. Esperem que us agrade!

Video del festival:

Fotos del festival:

Guió original: