La setmana pasada va ser la “Setmana de cine!”

El dimarts 6 de novembre va vindre Iván García, tío de Joan. Van fer-li una entrevista i ens va contar moltes coses sobre el seu treball com a guionista. Vam aconseguir que donara resposta a les quasi 50 preguntes que teniem preparades, i a més a més ens va donar unes quantes pistes molt valuoses per a les nostres websèries.

El divendres 9 de novembre també va vindre Óscar Villagran, amic de Jaume, que treballa en una distribuidora que ha produit entre altres els posters de SUPERLÓPEZ Y FUTBOLÍSIMOS. Ens va ensenyar com funciona el món del cine, des de com es financia una película, on van a parar els diners de les nostres entrades, com es graven les películes, però sobretot, el millor va ser que ens va donar molts i molts consells per tal d’aconseguir tot el que volem fer enguany. Va ser genial!

Tenim tota l’entrevista disponible al DRIVE així com les fotos d’aquestos dos dies de cinema!!

Resultado de imagen de futbolisimos pelicula

http://www.sensacine.com/peliculas/pelicula-253256/trailer-19557774/