Continua l’actibàsquet!!!

Continua l’actibàsquet!!!

Continuem amb el campionat de bàsquet en el nostre cole.

Enguany una vegada més participem al projecte d’Actibàsquet. Com recordareu d’anys anteriors hem participat sempre molt activament fins al punt de guanyar durant dos anys seguits les cistelles per al nostre cole. Ara ens trobem en la fase en la que estem jugant al pati els dimecres i divendres un torneig de bàsquet amb equips heterogenis on hi ha alumnat de tots els cursos de primària. La setmana que ve tenim ja la gran final. Us informarem dels resultats!

De moment… ací podeu veure totes les fotos: https://photos.app.goo.gl/Pco4uxEgVHJh462b7

Aquest campionat ha generat gran espectació entre l’alumnat i hem aconseguit que el futbol no monopolitze tots el temps d’oci en hora d’esplai.

 

By |2018-11-21T18:09:48+02:00novembre 21st, 2018|Categories: Events, General|0 Comentaris

Share This Story, Choose Your Platform!

About the Author:

Deixeu un comentari

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Go to Top