Enguany tenim un projecte molt i molt interessant… EL CINEMA!

Són moltíssimes les idees que tenim per a fer enguany i les coses que volem aprendre i fer. De moment hem començat per fer un recopilatori de preguntes que ens fem sobre el CINEMA. A poc a poc les anirem contestant i descobrint tot allò que necessitem per a fer les nostres propies produccions. De moment tenim clar que volem fer tot el següent:

  • Web sèries
  • Curts
  • Documentals
  • Musical
  • I una gran peli final de veritat

IMG_9153

Per tal de poder aconseguir tot açò necessitem moltíssima ajuda, ja que ens agradaria aprendre de gent que realment es dedica al món del CINE. Per aquest motiu…

NECESSITEM LA VOSTRA AJUDA

Famílies  i conegusts que podeu aportar alguna cosa, amics a televisió, treballadors en pel·lícules, ja siguen guionistes, càmeres, operaris, productors, actors i actrius, maquilladors/es, perruquers/es… el que siga!

1-2-3 ACCIÓ!!

Us deixem el vídeo que hem treballat per intentar aprendre alguna coseta del món del cine.