Com ja sabeu, des de l’any passat ja vam ficar en marxa aquest projecte per millorar la lectura compartida i fomentar la lectura en veu alta entre tots i totes les nostres alumnes. Del que es tracta és que cada alumne/a del cole té un germà xicotet/a amb el que aprofita per llegir junts. La idea no és que s’ensenyen a llegir, sino tot el contrari, compartir una estona on puguen escoltar-se i gaudir junts d’un llibre.

L’any passat eren els grans els que triaven els contes a llegir amb els xicotets, però enguany ho hem canviat i és el germà xicotet el que tria el conte que vol que li llegeixa el seu “germà major”. És una activitat molt xula i molt gratificant per a tots i totes. Si algun divendres teniu temps i vos abelleix passar pel parc de Benavites al voltant de les 12:00 gaudireu d’un espectacle xulíssim!! I a més a més podeu sentar-vos en ells a llegir també!

Us animeu! Ja us avisarem de la propera!

Podeu veure totes les fotos ací: https://photos.app.goo.gl/8RUjAmAk8uK1vTL68