Enguany també anem a continuar fent coses de robòtica. La idea és anar treballant-la de forma transversal en tot allò que fem al llarg del curs. Aprofitem i fem tasques integrades cada setmana o cada dos setmanes o es planteja un repte i per grups intentem resoldre-ho. Enguany hem començat intentant resoldre un circuit programant per blocks amb diferents robots:

  • Ozobots
  • MBot
  • Sphero

No penseu que és fàcil!!! El primer que fem es mesurar el circuit, fer un croquis, apuntar-nos les mesures, transportar-les a mil·límetres i a posteriori comencem a programar. Anem provant i si trobem errors en la mesura, el temps o la velocitat ho tornem a programar i provar i així fins que aconseguim resoldre el circuit!!!!

Us deixem unes quantes fotos!!

Podeu veure totes les fotos ací: https://photos.app.goo.gl/V9Qt5zdisq3pqFfw9