Hui ha tingut lloc la primera reunió del curs amb les famílies. Aprofitant que són molt poquets al nostre aulari és una reunió que fem conjunta per parlar de les coses comuns per a totes les famílies. I com que sempre som el professorat el que parla aquesta vegada hem volgut que siguen els propis alumnes els que conten com funcionem. Ací teniu el resultat:

Esperem que us agrade! I ací teniu la presentació de les normes!

[googleapps domain=”docs” dir=”presentation/d/e/2PACX-1vRQ09_NOEdsi6wJVlLwE_qHvfUdSF2dZkpjUk1ozvTxdHYTyjgPpa_Xgye3fSnzhM0CtrWhMuwuScZ_/embed” query=”start=false&loop=true&delayms=3000″ width=”100%” height=”569″/]

I ací la informació general de la nostra escola:

[googleapps domain=”docs” dir=”presentation/d/e/2PACX-1vSrcVVgWc3IyA1sPUDyzt9k2koiXhVmvZGjh3SfzkQNTgZ8pgn-Qc4pPpEoy6aKq9AdBU8a4_27y0dj/embed” query=”start=false&loop=false&delayms=3000″ width=”100%” height=”749″ /]