La classe dels més grans de l’aulari de Benavites (5é i 6é), del CRA Benavites Quart de les Valls, encetem enguany un nova web i molts projectes que volem compartir amb tota la Comunitat Educativa. Estem molt il·lusionats amb aquest nou curs que comencem. Volem fer, tocar, crear, ser creatius, i dur a terme tot allò que investiguem. Som molt conscients que tal volta tot el que comencem enguany siga molt difícil de plasmar i aconseguir, segurament ens coste molt i no siga gens fàcil, però volem intentar-ho. I a més a més, volem aportar el nostre granet de sorra per fer d’aquesta escola una escola referent on tothom estiga bé i puga gaudir com ningú del seu aprenentatge.

Aquest bloc té com a objectiu bàsic plasmar tot allò que anem fent, ser una finestra al món i poder mostrar als demés tot allò que estem aprenent en el nostre dia a dia. Volem investigar, crear, tocar, manipular, experimentar, compartir, exposar… I a més a més, volem continuar lluitant per una ESCOLA NOVA per a Benavites, pensada i dissenyada per tots i cadascú dels membres de la nostra Comunitat Educativa i entorn. Volem una escola adaptada a la realitat de la nostra gent i les seues necessitats. Volem una escola adaptada a la nostra forma de treballar i d’entendre el procés d’aprenentatge, amb espais i ambients educatius de qualitat que realment afavoreixen l’aprenentatge autònom, l’aprenentatge cooperatiu i l’aprenentatge basat en projectes. Volem una escola que respecte al màxim possible la construcció responsable aprofitant els recursos naturals per intentar que siga el més eficient climàticament parlant. Volem un nou mobiliari adaptat a la realitat de les nostres aules, un mobiliari que afavoreixca l’aprenentatge i la facilitat de moviment i reestructuració dels ambients.

Som conscients de que és un projecte molt ambiciòs, i no sabem fins on arribarem, però de moment, el que volem es que tots i totes formem part del nostre procés d’aprenentatge!

Us esperem a tots i totes! Us apunteu?